De dokter spreken

Om de consultaties zo weinig mogelijk door telefoongesprekken te verstoren, vraagt dr. Lambrecht u vriendelijk om zo mogelijk alle afspraken te boeken via de online agenda.

U kan deze afspraak tot minstens 24 uur op voorhand, bij voorkeur via deze online agenda, annuleren. Voor de patiënten die minder vertrouwd zijn met de digitale microbe, is het mogelijk om telefonisch te annuleren tijdens de belmomenten of via e-mail naar info@dermatologielambrecht.be

Zo u vragen/problemen heeft tijdens uw behandeling en de dokter wenst te spreken, kan u telefonisch contact opnemen op het nummer 011 413563 tijdens de belmomenten. Op dat ogenblik zijn geen afspraken gepland.

Wij beantwoorden geen vragen via e-mail en dit om uw privacy ten volle te kunnen garanderen. Hiervoor gebruikt uw arts het beveiligde Helena Platform. Vraag meer info aan uw arts.

De dermatoloog consulteren ter bespreking van een nieuw huidprobleem via de telefoon of e-mail is helaas niet mogelijk. De ‘Orde van Geneesheren’ laat dit niet toe gezien de privacy niet kan gegarandeerd worden en de (tuchtrechterlijke) verplichting en het verstandig advies om patiënten te zien en te onderzoeken bij medische problemen, ter voorkoming van een verkeerde inschatting. Tevens is het afleveren van voorschriften zonder klinisch nazicht niet toegelaten.

Belmomenten: Op maandag- en dinsdagmiddag van 12u30 tot 13u30, op vrijdagmiddag van 12u tot 13u.

Bereikbaarheid

Met de auto :

Van Ring Hasselt:
Rijd op de Universiteitslaan/de N702, richting Kinepolis.
Sla na 800m linksaf naar de Kiezelstraat.
Sla na 700m rechtsaf naar de Beerhoutstraat.

Parkeren: gratis en voldoende parking voor de praktijk

Met de bus :

Bushalte ‘Godsheide Kerk’ (Kiezelstraat 14, Hasselt) is gelegen op 400m van de praktijk. Deze halte wordt bediend door H14, H15, H41 en H51.
Meer info kunt u vinden op de website van De Lijn op volgende link : Halte 408073 - Godsheide Kerk

Dermatologie Charlotte Lambrecht

Beerhoutstraat 7, 3500 Hasselt

Welkom bij
Dr. Charlotte Lambrecht

Beerhoutstraat 7
3500 Hasselt

Afspraak maken